Facebook’s Ecofriendly Head Quarter

The known social networking site Facebook has just recently moved to their new office. Designed by a San Franciso company Studio O+A, Facebook’s new headquarter is a former laboratory facility of Agilent technologies, a high-tech manufacturer. With the Facebook employees desire to have a green headquarters, their facility became the first commercial project to have meet Palo Alto’s 2008 Green Building Ordinance. Aside from being a former Laboratory, another green feature of the headquarter is the use of recycled-content carpet, energy efficient lighting, recycling millwork from the original laboratory, repurposing industrial components, and using those existing architectural feature of the laboratory.

Facebook Eco Headquarter

Facebook Eco Headquarter

Facebook Eco Headquarter

Facebook Eco Headquarter

Facebook Eco Headquarter

Source: Otto via Studio O+A


Advertisement



Posts in this website may contain affiliate links. If you purchase a product through an affiliate link, your cost will be the same but our site will automatically receive a small commission. Thank you for supporting us!




Leave a comment

Get our news delivered to your inbox:








Our Recommended Partners



GoSun
Ecocentric

Advertise with us



Archives



Social Networks